שף בשרים לאירועים – איך תזמינו אותו למטבח שלכם?

תוכן עניינים
מעוניינים לפרסם כתבה אצלנו באתר ?
כתבות אחרונות
אהבתם?
שתפו עם החברים!

בישולי בשר באירועים פרטיים הפכו בשנים האחרונות לטרנד כובש בתחום הקולינרי.

אם אתם מחפשים חגיגת אוכל משובחת לאירוע הבא שלכם, אין כמו שף בשרים שמגיע אליכם עד הבית! הקונספט מתאים לאירועים כמו: ימי הולדת, חגיגות

אירוסין, מפגשי חברים, אירועים עיסקיים והאפשרויות ממשיכות…

הרעיון תקף לכל חגיגה שתרצו ליצור בה חוויה טעימה וייחודית.

שף בשרים עד הבית מגיש לכם מגוון בשרים בו הוא מציג ומכין נתחים מובחרים. מעבר להכנת הנתחים, הצגת המנות הינה הופעה מהנה ומרהיבה

למשתתפים ולסועדים בה. האווירה בסביבת העבודה באירוע היא מה שהופכת את החוויה לאטרקטיבית וחוויתית. כיצד תבחרו את השף, התפריט והחוויה

המתאימה לכם? הנה כמה דגשים בשבילכם.

 

מקצועיות בדגש על הפרטים הקטנים

מה שיהפוך מנת בשר לטובה ואיכותית בראש ובראשונה הם חומרי הגלם, השף יבחר וישתמש בנתחים העסייסים והטריים ביותר. בנוסף לכך העבודה עם הבשר עצמו צריכה להילקח בחשבון. לכל נתח יש דרגות עשייה שונות ודגשים חשובים משלו שעליהם השף נדרש להקפיד בדרך לתוצאה הסופית. ככל שהשף מקצועי יותר – כך הסיכויים למנות טובות ואיכותיות גדלות יותר.

חשוב להתבונן גם בכלים העומדים לרשות השף, מבחינת הציוד והצוות שלצידו. באירועים המוניים מורכב יותר להעניק לכל מנת בשר את תשומת הלב המקסימלית לה. שף הנעזר בצוות מיומן וציוד איכותי מאפשר הכנה מהירה ומדויקת ללא פגיעה באיכות הבשר, מעניק לאורחים את החוויה לה הם מצפים.

 

מקוריות ההגשה

מילת מפתח נוספת בהכנת מנות שף בשריות היא מקוריות. מנות שף מתאפיינות בעיצוב משלהן, תוספות צד, רטבים ותיבול. המטרה היא שהסועד ירגיש שהוא טועם את המנה עוד טרם אכילתה ויוכל להתלהב מהמראות. כמובן שחובב הבשר הממוצע או מארגן האירוע מול השף, לא יכול בוודאות לדעת את כל הדגשים הללו. אל תהססו לשאול בהתבסס על המידע הזה בכדי לאשר לעצמכם מראש כמה שאפשר.

 

מחיר ראוי לחווית האירוע

חשוב ליידע את השף בנוגע לכל המאפיינים שהנכם מצפים להם: כמויות הבשר, סוגיהם, דרגת עשייתם וכו'. בכדי להגדיר את כל אלו יש כמובן להתחשב בתקציב שעומד לרשותכם. העלויות לאירוע יכולות להשתנות בהתאם לכמות הבשר והאורחים. שימו לב לסוג האירוע ומאפייני האורחים ולפיכך התאימו את ציופתכם לשף הבשרים.

השף מביא לרוב כמות שתהיה מחושבת לפי קילו בשר לסועד, כלומר אם יש 15 אורחים באירוע, אז יהיו לפחות 15 קילו של מגוון בשרים. הלקוח יכול לבקש מהשף להוסיף נתחים או תוספות אחרות בהזמנה אישית, כך באדיבות מוסיף אלמוג קינן אשר הקים את אתר טיילבז. קיימים שפים רבים המציעים בפגישה המקדימה עמם מבחר טעימות מהתפריט אותה הם מגישים באירוע, כך תוכלו יחד לדון בתפריט המתאים לכם ותמנעו מחוסרים במהלך האירוע.

 

אסדו מעושן

כתבות נוספות
שאולי תאהבו